Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Turbo zone – για εξαιρετικά αποτελέσματα  στο μπάρμπεκιου

TURBO ZONE του Enders είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πρόσθετη περιοχή στην επιφάνεια του μπάρμπεκιου αερίου σας για το ψήσιμο. θερμοκρασίες έως 800º με ένα γύρισμα του χεριού.
 TURBO ZONE του Enders προσφέρει νέες ευκαιρίες και είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πρόσθετη περιοχή στην επιφάνεια για το ψήσιμο του μπάρμπεκιου αερίου σας.θερμοκρασίες απο 400ºC έως 800ºC με ένα γύρισμα του χεριού. Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής καινοτομίας για ψησταριές υγραερίου είναι ήδη γνωστά στις επαγγελματικές κουζίνες, καθώς ανήκει στις τυπικές τεχνικές για το μαγείρεμα του κρέατος.

Turbo zone - "Maillard"

Λόγω της βραχυπρόθεσμης και εξαιρετικά γρήγορης αύξησης της θερμοκρασίας του ' TURBO ZONE στο μπάρμπεκιου αερίου σας, οι πόροι του κρέατος κλείνουν αμέσως. Μέσω αυτού του λεγόμενου φαινομένου «Maillard», οι πρωτεΐνες μετατρέπονται σε αρωματικές ουσίες. Έτσι αποκτώνται οι κλασικές και πολυαγαπημένες μυρωδιές του ψητού κρέατος. Το δυνατό ψήσιμο, για παράδειγμα σε μια μπριζόλα, κάνει τα υγρά στο κρέας να παραμένουν και στη συνέχεια σε ηρεμία, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, να ψήνονται στη δική του σάλτσα.

 Είτε "αγγλικά", είτε “medium” ή “well done”, με το' TURBO ZONE Enders θα επιτύχετε εύκολα τα επιθυμητά αποτελέσματα από το ψήσιμο ' TURBO ZONE Enders αυξάνει τις δυνατότητες του BBQ  και σας βοηθά να προετοιμάσετε φαγητό με εκπληκτικό τρόπο - ως πραγματικός δεξιοτέχνης του μπάρμπεκιου.

Turbo zone - χαμηλή κατανάλωση αερίου

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την υψηλότερη κατανάλωση αερίου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της Enders, το ψήσιμο ενός μπάρμπεκιου με το' TURBO ZONE σε θερμοκρασίες έως και 800º C καταναλώνει τόσο αέριο όσο μια τυπική ψησταριά, της οποίας οι ζώνες φτάνουν σε θερμοκρασίες έως και 250 º C
 Αποκτάτε την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής και ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα του Enders.
Η Enders προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπάρμπεκιου αερίου με TURBO ZONE. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για μπάρμπεκιου αερίου όσον αφορά τον αριθμό των χώρων ψησίματος, τις εστίες αερίου, το παράθυρο παρατήρησης, τη ψησταριά και το υλικό , καθώς και τον σχεδιασμό.
Μπάρμπεκιου αερίου με ' TURBO ZONE
Αφήστε μια απάντηση