Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Καυστήρες μπάρμπεκιου με τεχνολογία Heat Range

Καυστήρες μπάρμπεκιου με τεχνολογία Heat Range
Το Heat Range είναι κατοχυρωμένο από την τεχνολογία Enders για καυστήρες μπάρμπεκιου αερίου. Η ειδική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και ο ειδικός ψεκασμός αερίου εξασφαλίζουν γρήγορη θέρμανση και εξαιρετικά ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια της ψησταριάς αερίου.

Καυστήρες Heat Range

Με τους καυστήρες Heat Range θα πετύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στο μπάρμπεκιου. Η ειδική τεχνολογία εντυπωσιάζει με τις χαμηλές θερμοκρασίες ψησίματος στους σταθερούς 80º C και σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 300º C. Λίγα μπάρμπεκιου αερίου μπορούν να καυχηθούν τόσο μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και σταθερά. Έτσι, μπορείτε να προετοιμάσετε φαγητό μπάρμπεκιου σαν πραγματικός μάστορας σχάρας.
 Τα καπάκια των καυστήρων έχουν διαφορετικό σχεδιασμό, που όχι μόνο προστατεύει από την είσοδο λίπους στη φλόγα, αλλά βοηθά και στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Καθαρίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα και μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Μπάρμπεκιου αερίου με καυστήρες Heat Range

 Στη γκάμα ψησταριών αερίου, η Enders προσφέρει 3 σειρές καυστήρων μπάρμπεκιου Heat Range - Boston Black Turbo, Monroe Pro και Kansas Pro. Όλα τα μοντέλα έχουν και Turbo ζώνη - φτάνει σε θερμοκρασίες έως και 800º C, που σφραγίζουν το κρέας και παραμένει ζουμερό. Επιλέξτε μεταξύ ενός συμπαγούς μπάρμπεκιου για τη βεράντα ή μιας μεγάλης υπαίθριας κουζίνας μπάρμπεκιου με πολλά έξτρα. Έχουμε μοντέλα με εστία αερίου, παράθυρο παρατήρησης, καυστήρα υπερύθρων, ακόμη και νεροχύτη.

Σειρά μπάρμπεκιου αερίου BOSTON BLACK TURBO

Η σειρά ψησταριές υγραερίου Boston Black Turbo αποτελείται από πέντε μοντέλα. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από μαύρο ατσάλι με επικάλυψη πούδρας με τόνους γραφίτη. Οι ψησταριές είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ ως πρόσθετα αξεσουάρ διατίθενται πλάκες και ψησταριές από χυτοσίδηρο. Ακολουθούν σύντομες πληροφορίες για τα διάφορα μοντέλα:
Boston Black 2 Turbo - συμπαγής μπάρμπεκιου αερίου κατάλληλη για τη βεράντα. Δύο ζώνες ψησίματος, η μία είναι turbo. Ισχύς: 7,7 kW.
Boston Black 3K Turbo - ψησταριά υγραερίου με 3 ζώνες, η μία είναι turbo. Μεγάλο ντουλάπι αποθήκευσης. Το μοντέλο διαθέτει επίσης σόμπα υγραερίου στο πλαϊνό ράφι. Ισχύς: 14,35 kW
Boston Black 4 IK Turbo - Grill με 4 ζώνες. Το μοντέλο διαθέτει εστία αερίου καθώς και καυστήρα υπερύθρων. Ισχύς: 21,85 kW
Boston Black 6 RK Turbo - Το μεγαλύτερο μπάρμπεκιου στη σειρά μας. Υπάρχουν 6 ζώνες ψησίματος, οι 2 από τις οποίες είναι turbo. Το σετ περιλαμβάνει επίσης ανοξείδωτη σχάρα Switch Grid.

Σειρά μπάρμπεκιου αερίου mONORE pRO

Αν ψάχνετε για μπάρμπεκιου υγραερίου που συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και τεχνολογία ψησίματος κορυφαίας κατηγορίας, η σειρά Monroe Pro είναι μόνο για εσάς. Όλα τα μπάρμπεκιου διαθέτουν Turbo Zone και Simple Clean. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πολύ ογκώδες καπάκι. Στη σειρά θα βρείτε 5 μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά:
Monroe ProX S Turbo - αυτό είναι το πιο συμπαγές μοντέλο της σειράς. Η σχάρα έχει 3 ζώνες ψησίματος και μια σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μπάρμπεκιου έχει πτυσσόμενα ράφια και παράθυρο για παρατήρηση φαγητού.
Monroe Black Pro 3K Turbo - ψισταριά υγραερίου σε κομψό μαύρο χρώμα. Υπάρχουν 3 ζώνες ψησίματος και μια σχάρα από χυτοσίδηρο Switch Grid. Υπάρχει μια εστία στο δεξί ράφι.
Monroe Black Pro 4 IK Turbo - μπάρμπεκιου υγραερίου σε κομψό μαύρο χρώμα με 4 ζώνες ψησίματος. Υπάρχει μια σχάρα από χυτοσίδηρο Switch Grid. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Monroe Pro 3 SIK Turbo - ψισταριά υγραερίου από ανοξείδωτο χάλυβα με όλες τις τεχνολογίες Enders. Υπάρχουν 3 ζώνες ψησίματος, σχάρα από χυτοσίδηρο και παράθυρο παρατήρησης. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Monroe Pro 4 SIK Turbo - μπάρμπεκιου αερίου από ανοξείδωτο χάλυβα με όλες τις τεχνολογίες Enders. Υπάρχουν 4 ζώνες και μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, σχάρα από χυτοσίδηρο και παράθυρο παρατήρησης. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Σειρά μπάρμπεκιου αερίου KANSAS PRO

Το Kansas Pro είναι η υψηλότερη κατηγορία μπάρμπεκιου αερίου που προσφέρεται από την Enders. Κάθε μοντέλο διαθέτει όλη την τελευταία τεχνολογία μπάρμπεκιου που αναπτύχθηκε από μηχανικούς της Enders στη Γερμανία - Turbo Zone, καυστήρες Heat Range και σύστημα εύκολου καθαρισμού Simple Clean. Οι ψησταριές του Κάνσας διαθέτουν τεράστιο σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα, εστία αερίου, ψησταριές από χυτοσίδηρο Switch Grid και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό παράθυρο παρακολούθησης και καυστήρα υπερύθρων.
Kansas Pro 3 SIK Turbo - μπάρμπεκιου κήπου αερίου με πολλά έξτρα. Υπάρχουν 3 ζώνες. Ισχύς: 19,1 kW
Kansas Pro 4 SIK Turbo - υπαίθρια κουζίνα μπάρμπεκιου με νεροχύτη στην πλαϊνή εστία. Υπάρχουν 4 ζώνες και μεγάλος χώρος ψησίματος. Ισχύς: 22,8 kW
Αφήστε μια απάντηση