Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Εύκολος καθαρισμός του μπάρμπεκιου με το σύστημα Simple Clean

Το σύστημα Simple Clean είναι μια καινοτόμος τεχνολογία της Enders για εύκολο καθάρισμα του μπάρμπεκιου. Ο ενοχλητικός καθαρισμός με βούρτσα από γράσα και στρώματα καύσης ανήκει στο παρελθόν. Όλα τα εξαρτήματα καθαρίζονται γρήγορα και εύκολα στο πλυντήριο πιάτων σας. Ο καθαρισμός δεν θα είναι πλέον ο λόγος για τη σπάνια χρήση του μπάρμπεκιου αερίου.

Τι είναι το σύστημα καθαρισμού μπάρμπεκιου Simple Clean;

Οι ψησταριές υγραερίου Enders εξοπλισμένα με Simple Clean έχουν διαφορετικό σχεδιασμό θαλάμου καύσης. Όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα από πολύ λείο ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν υπάρχουν περιττά στοιχεία άκρες στις οποίες να στρώσει το λίπος. Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση των επιμέρους εξαρτημάτων είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία. Όταν τελειώσετε το ψήσιμο, περιμένετε να κρυώσει το μπάρμπεκιου, συναρμολογήστε τα καπάκια του καυστήρα, τα στοιχεία του θαλάμου καύσης και τους δίσκους λίπους. Βάλτε τα στο πλυντήριο πιάτων και θα φροντίσει για το εύκολο καθάρισμα του μπάρμπεκιου για εσάς.

Enders μπάρμπεκιου αερίου με σύστημα εύκολου καθαρισμού Simple Clean

Η Enders προσφέρει στους πελάτες της μπάρμπεκιου με ένα σύστημα Simple Clean που καθαρίζεται εύκολα - αυτά είναι τα μοντέλα της σειράς Kansas Pro και της σειράς Monroe Pro.
Monroe ProX S Turbo - αυτό είναι το πιο συμπαγές μοντέλο της σειράς. Η σχάρα έχει 3 ζώνες ψησίματος και μια σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μπάρμπεκιου έχει πτυσσόμενα ράφια και παράθυρο για παρατήρηση φαγητού.
Monroe Black Pro 3K Turbo - ψισταριά υγραερίου σε κομψό μαύρο χρώμα. Υπάρχουν 3 ζώνες ψησίματος και μια σχάρα από χυτοσίδηρο Switch Grid. Υπάρχει μια εστία στο δεξί ράφι.
Monroe Black Pro 4 IK Turbo - μπάρμπεκιου υγραερίου σε κομψό μαύρο χρώμα με 4 ζώνες ψησίματος. Υπάρχει μια σχάρα από χυτοσίδηρο Switch Grid. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Monroe Pro 3 SIK Turbo - ψισταριά υγραερίου από ανοξείδωτο χάλυβα με όλες τις τεχνολογίες Enders. Υπάρχουν 3 ζώνες ψησίματος, σχάρα από χυτοσίδηρο και παράθυρο παρατήρησης. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Monroe Pro 4 SIK Turbo - μπάρμπεκιου αερίου από ανοξείδωτο χάλυβα με όλες τις τεχνολογίες Enders. Υπάρχουν 4 ζώνες και μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, σχάρα από χυτοσίδηρο και παράθυρο παρατήρησης. Το μπάρμπεκιου διαθέτει επίσης πλαϊνή εστία και πίσω καυστήρα υπερύθρων.

Σειρά μπάρμπεκιου αερίου KANSAS PRO

Το Kansas Pro είναι η υψηλότερης κατηγορίας μπάρμπεκιου αερίου που προσφέρεται από την Enders. Κάθε μοντέλο διαθέτει όλη την τελευταία τεχνολογία μπάρμπεκιου που αναπτύχθηκε από μηχανικούς της Enders στη Γερμανία - Turbo Zone, καυστήρες Heat Range και σύστημα εύκολου καθαρισμού Simple Clean. Οι ψησταριές του Κάνσας έχουν συμπαγές σώμα, εστία αερίου και ψησταριές από χυτοσίδηρο Switch Grid. Χωρίζονται σε 2 υποσειρές - Kansas Black Pro (μοντέρνα μαύρη θήκη από ατσάλι με επίστρωση πούδρας) και Kansas Pro Sik (θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα, παράθυρο παρατήρησης και καυστήρας υπερύθρων).
Kansas Pro 3 SIK Turbo 
Mπάρμπεκιου κήπου αερίου με πολλά έξτρα. Υπάρχουν 3 ζώνες. Ισχύς: 19,1 kW
Kansas Pro 4 SIK Turbo 
Υπαίθρια κουζίνα μπάρμπεκιου με νεροχύτη στην πλαϊνή εστία. Υπάρχουν 4 ζώνες και μεγάλος χώρος ψησίματος. Ισχύς: 22,8 kW
Αφήστε μια απάντηση