Συχνές Ερωτήσεις

Συσκευές αερίου

Τι περιλαμβάνει το σετ συσκευών αερίου;

Οι ψησταριές και οι θερμάστρες αερίου (εκτός από το μανιτάρι θέρμανσης αερίου Eco Elegance 9376 και το μπάρμπεκιου αερίου Explorer 2090) είναι εξοπλισμένα με σωλήνα και μειωτική βαλβίδα για φιάλη με γωνιακή βάνα. Οι διπλές και οι τριπλές εστίες αερίου διαθέτουν μόνο έναν βιδωτό σωλήνα. Κάθε προϊόν συνοδεύεται από οδηγίες συναρμολόγησης. Στο σετ εστίας αερίου Olymp and Nelson δεν περιλαμβάνεται μονάδα αερίου.

Τι είδους φιάλη τοποθετείται σε συσκευές αερίου;

Θέρμαστρες υγραερίου - στο σώμα κάθε μοντέλου θερμάστρα αερίου Enders χωράει φιάλη αερίου 27 λίτρων. Από προεπιλογή, θα πρέπει να έχει γωνία βάνα και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι Jumbo, θα πρέπει επιπλέον να πάρετε μια άλλη βαλβίδα μείωσης.
Μπάρμπεκιου αερίου - η περιγραφή κάθε μοντέλου περιγράφει πόσο μεγάλο φιάλη μπορεί να χωρέσει στο μπάρμπεκιου. Μεγαλύτερη δεν συνιστάται γιατί υπάρχουν απαιτήσεις για την απόσταση μεταξύ του άκρου του φιάλης και των καυστήρων μπάρμπεκιου. Από προεπιλογή, θα πρέπει να έχει γωνιακή βάνα και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα φιάλη Jumbo, θα πρέπει επιπλέον να πάρετε μια άλλη βαλβίδα μείωσης.
Εστίες υγραερίου - οι εστίες υγραερίου περιλαμβάνουν λάστιχο. Ανάλογα με τη φιάλη που θα χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε το καταλληλό μειωτήρα.

Τι βαλβίδα μείωσης να χρησιμοποιήσω;

Προσοχή ! Η βαλβίδα μείωσης πίεσης πρέπει να είναι χαμηλής πίεσης.
 Οι ψησταριές και οι θερμάστρες αερίου (εκτός από το Θερμάστρες υγραερίου μανιτάρι Eco Elegance 9376 και το μπάρμπεκιου αερίου Explorer 2090) είναι εξοπλισμένα με σωλήνα και μειωτική βαλβίδα για φιάλη με γωνιακή βάνα. Επιπλέον, μπορεί να παραγγελθεί μειωτήρας για φιάλη Jumbo με βίδα. Για εστίες υγραερίου και για το κάμπινγκ προσφέρουμε επίσης μειωτήρα για παροχή αερίου.

Με τι σωλήνα είναι συνδεδεμένη η συσκευή;

Μέγεθος σωλήνα: 1/4" ή Ф6,35 mm.

Σύνδεση του κυλίνδρου αερίου με μειωτική βαλβίδα.

Όταν συνδέετε μια φιάλη με μια γερμανικής προδιαγραφής βαλβίδα μείωσης γωνίας, πρέπει να τοποθετηθεί μια φλάντζα σιλικόνης 1/2 ιντσών μεταξύ των δύο.

Μπορούν οι συσκευές αερίου να λειτουργούν με φυσικό αέριο;

Όχι, δεν παράγονται ακροφύσια φυσικού αερίου για συσκευές Enders.

Ποια πρέπει να είναι η απόσταση του θερμαντήρα αερίου από υλικά και επιφάνειες;

Κατά τη χρήση πρέπει να τηρείται μια ασφαλής απόσταση από εύφλεκτα υλικά και προϊόντα. Η απόσταση προς την κατεύθυνση της ακτινοβολίας μεταξύ της επιφάνειας ακτινοβολίας και των εύφλεκτων υλικών δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 2 m. Οι αποστάσεις που απομένουν από τα εύφλεκτα υλικά δεν πρέπει να είναι μικρότερες από 1 m.

Пροφυλάξεις εύκαμπτων σωλήνων και συστημάτων αερίου;

Υπάρχουν 5 φορές το χρόνο υπάρχει ενημερώσεις τα ηλεκτρονικά μέσα. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό με καλύτερο τρόπο. Κάθε 5 χρόνια ο εύκαμπτος σωλήνας αερίου πρέπει να ελέγχεται από επαγγελματικό σέρβις. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα και κάθε φορά που αλλάζετε τη φιάλη αερίου, ελέγχετε τον εύκαμπτο σωλήνα αερίου για ρωγμές και ζημιές. ; Υπάρχουν 5 φορές το χρόνο ηλεκτρονική ενημέρωση . Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για ποιες εφαρμογές είναι κατάλληλες οι θερμάστρες;

Η θερμάστρα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε κατοικίες, υπόγεια, γραφεία ή παρόμοιους χώρους.

Συναρμολογείται η συσκευή κατά την παράδοση;

Οι συσκευές Enders παραδίδονται τακτοποιημένα σε κουτί σε μη συναρμολογημένη κατάσταση. Κάθε συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα φυλλάδιο εγκατάστασης.

Ποια είναι η κατανάλωση αερίου των συσκευών;

Το κόστος των θερμαντήρων αερίου εξαρτάται από το φορτίο τους. Τα βασικά δεδομένα για το Eco Elegance είναι 582 g/h, για στερεά και εμπορικά 1019 g/h και για συσκευές 6 kW 437 g/h.

Ποια περιοχή θέρμανσης καλύπτουν οι θερμάστρες αερίου;

Ανάλογα με το μοντέλο του θερμαντήρα. Διάμετρος θέρμανσης έως 10 μέτρα.

Επιστροφή εμπορευμάτων

Κατά την επιστροφή, τα προϊόντα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν, δεν υπάρχουν ίχνη χρήσης ή αλλαγές, πρέπει να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία, με γνήσιες ετικέτες.

Προβλήματα ανάφλεξης με τη συσκευή

Ο θερμαντήρας βεράντας διαθέτει προστασία κατά της ανατροπής, με τη βοήθεια του οποίου η πρόσβαση αερίου μπορεί να κλείσει με βαλβίδα κατά τη μεταφορά. Για να ανοίξετε την πρόσβαση αερίου, ανακινήστε ελαφρά την κεφαλή του καυστήρα, ώστε η βαλβίδα να επιστρέψει στην αρχική της θέση και να παρέχεται πρόσβαση στο αέριο.

Χημικές τουαλέτες

Για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιώ την τουαλέτα με μία μόνο φόρτιση;

Δεν υπάρχει ακριβής απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Εξαρτάται από το πόσα άτομα και πόσο συχνά χρησιμοποιείται.

Τα απορρυπαντικά περιλαμβάνονται στην τιμή των τουαλετών;

Στην τιμή της χημικής τουαλέτας δεν περιλαμβάνονται τα απορρυπαντικά. Προσφέρονται χωριστά, καθώς και σε πακέτο προωθητικές τιμές με τις τουαλέτες.

Ποια είναι η επίδραση των χημικών παρασκευασμάτων τουαλέτας;

Χρειάζεστε δύο είδη απορρυπαντικών για να χρησιμοποιήσετε τη φορητή χημική τουαλέτα.
Για καθαρό νερό -. Rinse/Rinse + (κόκκινα συμπυκνώματα)Τοποθετείται στη δεξαμενή με καθαρό νερό και όταν χρησιμοποιείται μετά τη χρήση καθαρίζει, απολυμαίνει και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές.
Επεξεργασία λυμάτων - Μπλε / Μπλε + / Πράσινο μπλε/. Διαλύστε σε περίπου 1,5 λίτρο καθαρού νερού και ρίξτε το στην κάτω δεξαμενή της χημικής τουαλέτας σας πριν τη χρήση. Διασπώνται και απομακρύνουν τις οσμές.

Πόσο απορρυπαντικό χρησιμοποιείται;;

Προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους παρασκευασμάτων, καθένα από τα οποία περιγράφει την ακριβή δοσολογία. Τα υγρά για τη χημική τουαλέτα Ensan από την Enders είναι πολύ συμπυκνωμένα και οικονομικά.

Πού απορρίπτονται τα λύματα;

Απορρίψτε τα λύματα στους καθορισμένους χώρους. Μόνο τα προϊόντα PLUS δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Είναι εύχρηστες οι χημικές τουαλέτες;

Απορρίψτε τα λύματα στους καθορισμένους χώρους. Μόνο τα προϊόντα PLUS δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Για ποιον και πού είναι κατάλληλη η χημική τουαλέτα

Οι χημικές τουαλέτες είναι κατάλληλες τόσο για κάμπινγκ όσο και για οικιακή χρήση. Είναι κατάλληλα τόσο για νέους όσο και για ηλικιωμένους.