Γιά Enders

Περισσότερο από 130 χρόνια, η Enders φροντίζει για την τέλεια εμπειρία εξωτερικού χώρου! Ιστορία και ποιότητα: Ο Enders Colsman είναι κορυφαίος Γερμανός κατασκευαστής στον τομέα εξοπλισμό και αξεσουάρ κήπου και κάμπινγκ. Η εταιρεία εδρεύει στη πόλη Verdol - Ντόρτμουντ και υπάρχει από το 1883. Το «Enders» είναι συνώνυμο για την ποιότητα των υλικών και μοναδικός σχεδιασμός όλων των μοντέλων της.
 Τι είναι το Enders; Καινοτομίες στην παραγωγή, πολυετής εμπειρία και επιχειρηματικό μοντέλο προσανατολισμένο για εσάς. Αυτό μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τα υψηλότερα ποιοτικά γερμανικά προϊόντα σε προσιτές τιμές - μπάρμπεκιου και αξεσουάρ, θερμάστρες εξωτερικού χώρου και εξοπλισμός κάμπινγκ.
Οι τουριστικές εστίες υγραερίου της Enders έχουν αποδειχθεί από τη δεκαετία του 1950. Τα συμπαγή μοντέλα χρησιμοποιούνται και σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι εστίες κάμπινγκ Enders έχουν γίνει εξαιρετικές διάσημες για τους fans της φύσης.
 Η Enders αποδείχθηκε στην αγορά με τις εστίες υγραερίου της, πέρασε στο επόμενο επίπεδο - μπάρμπεκιου υγραερίου. Ο συνδυασμός γερμανικής ποιότητας, καινοτομίας στην τεχνολογία και οι βελτιώσεις σε κάθε μοντέλο καθιστούν την Enders μία από τις κορυφαίες μάρκες για μπάρμπεκιου αέριο. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι λάτρεις του ψησίματος στα κάρβουνα αφού είδαν τις δυνατότητες των μπάρμπεκιων υγραερίου τα προτιμούν πιο πολύ.
 Η Enders είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή συσκευών θέρμανσης εξωτερικού χώρου με φυσικό αέριο και οικονομική χρήση των φυσικών πόρων. Και στα 3 πρωτοποριακές
τεχνολογίες κατανάλωσης εξωτερικών θερμαντήρων αερίου (Eco-Plus, Eco-Green και Eco-Ultra) το αερίου μειώνεται από έναν αποδοτικό καυστήρα αερίου και προστατεύει το περιβάλλον.
 Δεν μπορούμε να παραλείψουμε ούτε τα προϊόντα κατασκήνωσης. Στο Enders θα βρείτε προϊόντα κατασκήνωσης υψηλής ποιότητας που θα κάνουν τις διακοπές σας στη φύσηπολύ πιο ωραία .

Ασφάλεια και πιστοποιητικά

Κάθε μία από τις παραγόμενες συσκευές αερίου ελέγχεται επανειλημμένα για εκατό τοις εκατό ασφάλεια από διαρροές αερίου πριν φτάσει στους πελάτες. Το Enders παρέχει συχνά όλα τα παραγόμενα μοντέλα των εξωτερικών ινστιτούτων για έλεγχος ποιότητας. Οι συσκευές είναι πιστοποιημένες από το TÜV, DVGW (Γερμανικό Ινστιτούτο Ελέγχου του εγκαταστάσεις φυσικού αερίου), και έχουν επίσης όλες τις απαραίτητες άδειες CE για λειτουργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.