Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Ψησταριά υγραερίου Urban ταξιδεύει

Ψησταριά υγραερίου Urban ταξιδεύει
Στείλαμε την φορητή ψησταριά υγραερίου Urban σε ένα ταξίδι. Ο προορισμός ήταν Γερμανία! Στο δρόμο του, σταμάτησε από πολλούς BBQ Blogger που υπέβαλαν τον Urban λεπτομερούς δοκιμής. Αυτό συμβαίνει γιατί θα θέλαμε να μάθουμε τι πιστεύουν οι κριτικοί ειδικοί που έχουν πολύ πάθος για το ψήσιμο στη σχάρα και το συμπαγές πολυτάλαντό μας.
Ο BBQ Blogger Marcel πηγαίνει το Urban σε ένα ταξίδι στους Ολλανδούς γείτονές μας: κάμπινγκ για άνδρες για το Σαββατοκύριακο με επίσκεψη σε υπαίθριο φεστιβάλ. Όπως είναι φυσικό, ο Urban είναι στο στοιχείο του ως φορητή ψησταριά υγραερίου που εξοικονομεί χώρο, γιατί -όπως λέει και το όνομά της- είναι ξεχωριστή, καλή για ψήσιμο σε μικρό χώρο τόσο στο μπαλκόνι όσο και στην πόλη η στο πάρκο.
 Επιπλέον, δεν είναι μόνο φορητή, είναι πολυλειτουργική. Χάρη στους δύο καυστήρες Το Urban όχι μόνο μπορεί να ψήσει πολύ καλά μπριζόλα, αλλά και έμμεσα στη σχάρα. Επιπλέον και τα δύο Οι καυστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως εστίες, ώστε, για παράδειγμα, να μπορούν να προετοιμαστούν από πάνω σούπες ή σάλτσες. Με το καπάκι της ψησταριάς κλειστό, το multitalent μπορεί να φτιάξει τοστ ή να το κάνει ζεστή πίτσα. Γι' αυτό για τον μπλόγκερ μπάρμπεκιου είναι η τέλεια εταιρεία κατασκήνωσης.
 Για το BBQlicate, το γκρίλ και το κάμπινγκ ανήκουν απλώς μαζί, αλλά δυστυχώς όχι σε όλα τα μέρη το κάμπινγκ επιτρέπεται να χρησιμοποιεί ψησταριές με κάρβουνο. Με Urban υπάρχει δυνατότητα για να μεταπηδήσετε τόσο σε μια μεγάλη φιάλη αερίου 11 κιλών όσο και μέσω ενός μικρού προσαρμογέα σε ενα μικρό τουριστικό μπουκάλι. Αυτό που εντυπωσιάζει τον παθιασμένο ψησταριά είναι τα αφαιρούμενα πλαϊνά φτερά. Με αυτόν τον τρόπο το Urban ταιριάζει πολύ εύκολα μεταφορά.
Υπάρχουν πεντανόστιμα μπιφτέκια για το αντρικό Σαββατοκύριακο του Marcel, και η κινητή μας ψησταριά υγραερίου προσθέτει σε αυτά ζουμερό ψητό κρέας. Ως επικάλυψη προσθέτουμε μια μερίδα χοιρινό γεμιστό με τυρί, φρυγανισμένο από πάνω και έτσι είναι έτοιμο το gourmet burger.
 Το BBQlicate έχει μια σίγουρη σύσταση: Το Urban έχει αποδείξει τον εαυτό του ως προς την τιμή - αποτέλεσμα που μένει σε αυτό που υποσχέθηκε! Είναι φορητό, καθαρίζεται εύκολα και φτάνει γρήγορα θερμοκρασία ψησίματος. Ο Marcel διαπίστωσε ότι η επιφάνεια της ψησταριάς ήταν 48 x 32 cm αρκετά μεγάλη για να γεμίσει χωρίς προβλήματα μια τετραμελή ανδρική παρέα κατασκήνωσης.
Αφήστε μια απάντηση