Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Φορητή χημική τουαλέτα – πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Φορητή χημική τουαλέτα - πώς να τη χρησιμοποιήσετε;
Οι χημικές τουαλέτες για κάμπινγκ κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα και κάνουν τις διακοπές στη φύση πολύ πιο ευχάριστα. Εκτός από το κάμπινγκ ή τη βίλα, ενδείκνυνται και για ηλικιωμένους και για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Οι φορητές τουαλέτες είναι ελαφριές, άνετες και πολύ εύκολες στη χρήση - χρειάζεστε δύο είδη απορρυπαντικών και καθαρό νερό. Εξοικειωθείτε με τις σύντομες οδηγίες μας για τη χρήση χημικής τουαλέτας.

Φορητή χημική τουαλέτα - κατασκευή

Οι φορητές χημικές τουαλέτες Enders είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό, κατασκευασμένες με ειδικό τρόπο χύτευσης του υλικού. Είναι επίσης εξαιρετικά λεία και μια επίστρωση που δεν συγκρατεί βακτήρια. Αποτελούνται από 2 μέρη. Στην κορυφή βρίσκεται η δεξαμενή καθαρού νερού, η αντλία νερού και η λεκάνη της τουαλέτας. Στο κάτω μέρος βρίσκεται η δεξαμενή βρώμικου νερού.
 Δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι οι χημικές τουαλέτες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό - είναι εξαιρετικά ισχυρό. Τα μοντέλα μπορούν να αντέξουν άτομα με βάρος έως και 130 κιλά.
Φορητή χημική τουαλέτα - κατασκευή
1. Αφαιρούμενο κάθισμα τουαλέτας
2. Αφαιρούμενο κάλυμμα
3. Καπάκι δεξαμενής νερού
4. Λεκάνη τουαλέτας
5. Αντλία νερού
6. Δεξαμενή νερού - για καθαρό νερό
7. Δεξαμενή λυμάτων
8. Συρόμενο καπάκι
9. Σωλήνας αποστράγγισης
10. Καπάκι σωλήνα αποστράγγισης
11. Κουμπί εξαερισμού
12. Συρόμενη λαβή καπακιού
13. Ένδειξη πλήρωσης
14. Αερισμός
15. Μοχλός αποσυναρμολόγησης
16. Τροχός μεταφοράς

Προετοιμασία και χρήση χημικής τουαλέτας

Αφού εξοικειωθείτε με την κατασκευή της φορητής χημικής τουαλέτας, ήρθε η ώρα να την προετοιμάσετε για χρήση. Πιέστε το μοχλό αποσυναρμολόγησης τουαλέτας (15) και χωρίστε τα δύο μέρη. Ήρθε η ώρα να βάλετε το υγρό χημηκής τουαλέτας. 1,5 λίτρο νερού και υγρού για την αποσύνθεση των λυμάτων χύνονται στην κάτω δεξαμενή. Συνδέστε τις δύο δεξαμενές της χημικής τουαλέτας - πρέπει να ακουστεί ένα κλικ. Ξεβιδώστε το καπάκι της επάνω δεξαμενής (5), ρίξτε καθαρό νερό στην κορυφή και το υγρό χημηκής τουαλέτας. Όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα, τραβήξτε προς τα έξω τη λαβή του συρόμενου καπακιού (12) και επιστρέψτε το μετά τη χρήση για να αποφύγετε τις οσμές. Εάν έχετε πάρει ένα μοντέλο με ένδειξη πλήρωσης, χρησιμοποιήστε το για να παρακολουθήσετε την ποσότητα του υγρού στη δεξαμενή αποβλήτων.

Άδειασμα της δεξαμενής χημικής τουαλέτας

Μόλις γεμίσει η δεξαμενή βρώμικου νερού της τουαλέτας, πρέπει να την αδειάσετε. Τα περισσότερα από τα υγρά για χημικές τουαλέτες είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και για αυτό το λόγο πρέπει να απορρίπτετε τα λύματα σε καθορισμένο μέρος - στην τουαλέτα, στην αποχέτευση ή σε καθορισμένους χώρους των κάμπινγκ. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα σε μέρος όπου δεν υπάρχει κατάλληλο μέρος, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον - Ensan Rinse + και Ensan Blue +.
 Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε ότι το συρόμενο κάλυμμα (12) είναι καλά κλειστό. Στη συνέχεια, χωρίστε τα δύο μέρη της τουαλέτας, ανοίξτε το καπάκι και ρίξτε το υγρό. Μερικές από τις τουαλέτες έχουν επιπλέον σωλήνα αποστράγγισης - πατάνε και το κουμπί στη φωτογραφία - διευκολύνει την έκχυση.

Χημική τουαλέτα Comfort

 • Διαστάσεις: 34,5 х 38.5 х 45,5 cm
 • Βάρος: 3.4 kg
 • Κάδος λυμάτων χωρητικότητας: 14 L
 • Χωρητικότητα κάδου νερού: 15 L
 • Χειροκίνητη αντλία
 • Χειρολαβές μεταφοράς

Χημική τουαλέτα Deluxe

 • Διαστάσεις: 44,5 х 38 х 36,5 cm
 • Βάρος: 3.7 kg
 • Κάδος λυμάτων χωρητικότητας: 17 L
 • Χωρητικότητα κάδου νερού: 15 L
 • Χειροκίνητη αντλία
 • Χειρολαβές μεταφοράς
 • Πολύ εύκολη στην λειτουργία
 • Με πιστόνι και δείκτη πληρότητας κάδου λυμάτων

Χημική τουαλέτα Supreme

 • Διαστάσεις: 38,5 х 44,7 х 35,3 cm
 • Βάρος: 4.7 kg
 • Κάδος λυμάτων χωρητικότητας: 22 L
 • Χωρητικότητα κάδου νερού: 21 L
 • Χειροκίνητη αντλία
 • Χειρολαβές μεταφοράς
 • Πολύ εύκολη στην λειτουργία
 • Με πιστόνι και δείκτη πληρότητας κάδου λυμάτων
 • Ενσωματωμένη θήκη χαρτιού υγείας
   

Υγρά για χημικές τουαλέτες

Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συμπυκνώματα για χημικές τουαλέτες. Η διαφορά μεταξύ τους είναι στη δύναμη της δράσης, τη δοσολογία, το άρωμα και τον σκοπό. Στο κατάστημα Enders θα βρείτε ποιοτικά χημικά για χημικές τουαλέτες που είναι πολύ αποτελεσματικά και οικονομικά. Χωρίζονται σε 2 σειρές - τα τυπικά παρασκευάσματα Ensan και οι οικολογικές παραλλαγές - Ensan +.
Χημικά υγρά τουαλέτας Ensan

Χημικά υγρά τουαλέτας Ensan

Τα χημικά απορρυπαντικά τουαλέτας της σειράς Ensan είναι συμπυκνωμένα και πολύ αποτελεσματικά. Το καθαρό νερό Ensan Rinse χύνεται στην επάνω δεξαμενή και χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την αφαίρεση οσμών από τη λεκάνη της τουαλέτας. Θα βρείτε επίσης αρκετές επιλογές για το κάτω ντεπόζιτο - Ensan Green υγρό με άρωμα δάσους, τα κλασικά παρασκευάσματα Ensan Blue σε συσκευασίες των 2,5 λίτρων και 5 λίτρων, καθώς και ταμπλέτες υγιεινής σε συσκευασία 15 τεμαχίων.

Οικολογικά υγρά για χημική τουαλέτα Ensan +

Οικολογικά υγρά για χημική τουαλέτα Ensan +

Η Enders έχει αναπτύξει φιλικά προς το περιβάλλον υγρά για χημικές τουαλέτες που δεν βλάπτουν το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ αποτελεσματικά και οικονομικά. Το Ensan Rinse + Clean Water Tank Liquid θα διατηρήσει τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή και τις οσμές. Τα συμπυκνώματα Ensan Blue + έχουν βραβευτεί με το οικολογικό σήμα Baluer Angel. 50 ml. επαρκούν για την αποσύνθεση 10 λίτρων λυμάτων. Διατίθεται σε συσκευασίες του 1 λίτρου και των 2,5 λίτρων.
Χαρτί τουαλέτας Ensan

Διαλυτό χαρτί υγείας για χημική τουαλέτα

Σε εμάς θα βρείτε επίσης γρήγορα αποικοδομούμενο χαρτί υγείας για την φορητή χημική τουαλέτα σας. Ενώ υπάρχουν κομμάτια τυπικού χαρτιού που μπορεί να φράξουν την τουαλέτα όταν την αδειάζετε, το χαρτί υγείας Enders διαλύεται πολύ γρήγορα. Είναι δύο στρώσεων και πολύ μαλακό. Στη συσκευασία υπάρχουν 4 ρολά.
Είστε ήδη εξοικειωμένοι με τον τρόπο χρήσης μιας φορητής χημικής τουαλέτας, τους τύπους που προσφέρουμε και ποιες είναι οι πιο κατάλληλες αναφορές για αυτήν. Αν πάλι παραλείψαμε κάτι ή έχετε επιπλέον ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τηλ. επικοινωνίας: 2311320434
Αφήστε μια απάντηση